Nieuw bij Bedu Pompen: SyFlex slangverdringerpompen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 20 september 2023
Slangverdringerpomp
Slangverdringerpomp | Foto: Bedu Pompen

Nieuw in ons leveringsprogramma: SyFlex slangverdringerpompen

Deze glycerine gevulde slangverdringerpompen van de SF-serie vallen direct op door de robuuste constructie. De rotor met de glijschoenen is intern gelagerd, waardoor er geen hoge radiale krachten op de tandwielkast komen.

Standaard worden deze pompen geleverd met een Nord aandrijving.

Slangen van NR, EPDM, NBR en FDA approved NBR

De slangen zijn van een hoge kwaliteit en zijn leverbaar in verschillende materialen zoals bijv. NR, EPDM, NBR en FDA approved NBR.

Aansluitingen

De pompen kunnen worden uitgevoerd met diverse aansluitingen waaronder slangtules, BSP draadaansluitingen, DIN flensaansluitingen, draadaansluitingen volgens DIN 11851, clampaansluitingen etc.

Capaciteit

De capaciteitsrange van deze SF-serie varieert van enkele liters per uur tot ca. 100 m3/h en de maximale druk bedraagt 15 bar.

Bent u ook op zoek naar een goede betrouwbare slangverdringerpomp?

Neem dan contact op met Bedu Pompen.

Syflex slangverdringerpompen icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Nieuw bij Bedu Pompen: SyFlex slangverdringerpompen

Bedu Pompen B.V.

Bedu Pompen Bedu Pompen is leverancier van industriële vloeistofpompen en pompen voor de afvalwatermarkt. Bedu Pompen is een zelfstandige organisatie, opgericht in 1981, met het hoofdkantoor in Heteren en een nevenvestiging in... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer