Nema elektromotoren

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Nema elektromotoren

Nema elektromotoren voldoen aan de specifieke eisen van de Amerikaanse industrie en het Midden Oosten waar we deze elektromotoren al jaren leveren.

Enkele specificaties:

Gietijzeren serie NEMA Premium elektromotoren 1
200HP, premium efficiënt, drie fasen

•Inverter Duty Nema mg 31-15: CT met 50/60Hz
•IP55 bescherming met corrosie bestendige hardware
•Vacuüm geïmpregneerd
•Klasse H isolatie en F klasse aansluitingen
•Klasse 1, divisie 2, groepen C en D

De kwaliteit van de elektromotoren is niet alleen belangrijk. U wilt ook een prijs die marktconform is en past bij hetgeen u van ons vraagt. Bovendien stelt u hoge eisen aan de after sales service zoals het onderhoud en levering van spare parts. Daarom beschikt OpenSupply over een groot netwerk van gerenommeerde fabrikanten van elektromotoren. Voor elke toepassing en laag.

Onze elektromotoren vinden daaro toepassing in tal van industrieën. Voor simpele installaties maar ook voor de chemische-, petrochemische- en voedingsmiddelenindustrie. Zo beschikken we over een groot programma van ATEX gecertificeerde elektromotoren.

Zowel onze leveranciers als onze producten voldoen aan de hoogste eisen volgens marktconforme normeringen. Denk hierbij niet alleen aan de eerder genoemde ATEX of ADPE maar bijvoorbeeld ook normen op het gebied van milieu (RoHS en Kyoto verdrag). Uiteraard volgen onze elektromotoren de Une mec standaard.

Naast ons uitgebreide programma op het gebied van elektromotoren bieden we u nog veel meer procesoplossingen. Wat dacht u van onze afsluiters en flenzen. Of heeft u onze mogelijkheden op het gebied van pompen al getoetst?

OpenSupply is proudly supplying processing industries. Dat betekent dat we op een breed vlak uw gesprekspartner willen zijn. Wij voegen de daad bij het woord met niet alleen een groot leveringsprogramma van elektromotoren, afsluiters, flenzen, pompen, hijsogen, koelwalsen, geleide walsen en compressorfilters maar ook steeds meer complete installaties.

Neem vandaag nog contact met ons op via de website van OpenSupply voor meer informatie.

Geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer