Mondiaal forum voor gasanalyse komt bijeen in Rotterdam

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Mondiaal forum voor gasanalyse komt bijeen in Rotterdam
Article image of: Mondiaal forum voor gasanalyse komt bijeen in Rotterdam

Rolf Brouwer, algemeen directeur van Gate Terminal, heeft vandaag de 9e editie van het GAS Analysis evenement geopend in het World Trade Center Rotterdam. GAS Analysis 2017 is het toonaangevende internationaal evenement op het gebied van analyse van gassen, waar de laatste ontwikkelingen en toepassingsmogelijkheden op het gebied van laboratoriumtechnologie, procesanalyse, metrologie en sensortechnologie worden gepresenteerd.
PrintE-mailDelen

Ongeveer 250 internationale experts van wereldwijd bekende bedrijven, de academische wereld en metrologische instituten zijn in Rotterdam bijeengekomen voor een driedaags congres dat meer dan 60 lezingen in twee parallelle sessies omvat. Deze experts presenteren en bespreken – grensverleggende – analytische ontwikkelingen op het gebied van procesindustrie, veiligheid, gezondheid & milieu, energieleveringsketen, en laboratorium- & procesanalyse. Onderzoeksresultaten die nog niet voldoende ontwikkeld zijn voor een lezing worden tijdens een specifieke postersessie getoon

Meer zien icon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer