Mistral 65H verdelers voor zware omstandigheden

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Mistral 65H verdelers voor zware omstandigheden
Article image of: Mistral 65H verdelers voor zware omstandigheden

ABB heeft de Mistral-range aan verdelers uitgebreid met de supersterke Mistral 65H-serie. De Mistral 65H is uitvoerig getest in zware omstandigheden en is bestand tegen zout, stof en uv-stralen. Mistral 65H is slagvast IK10 (impact 20 Joule) en heeft een GWT 750°C. Mistral 65H is speciaal ontworpen voor toepassing onder zware omstandigheden zoals die zich voordoen in de glastuinbouw, bij PV-installaties en locaties aan zee.

Mistral 65H is ABB’s meest innovatieve serie van IP65-geclassificeerde verdelers en maakt een volledige integratie tussen modulaire DIN-rail componenten, gesloten vermogensautomaten en frontelementen mogelijk. Dankzij de elegante en moderne vormgeving kan het worden geïnstalleerd in en rondom commerciële omgevingen waar een hoog niveau IP-bescherming vereist is.

David Ruzzon, Global Product Manager voor Consumer Units, zegt hierover: “Met de Mistral 65H hebben we onze jarenlange technische ervaring gebruikt om een reeks van verdelers en behuizingen te creëren die hoogwaardige verdeeloplossingen bieden die bestand zijn tegen zware omstandigheden. De nieuwe Mistral 65H serie is hiervoor grondig getest. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat deze verdeler hen niet in de steek zal laten wanneer de omstandigheden moeilijk worden”.

De Mistral 65H heeft een serie specifieke tests voor hoge productprestaties doorstaan, waaronder de milieutests IEC 60068-2-52 (cyclische zoutnevel) en IEC 60068-2-5 (zonnestraling en verwering). Tevens is in de fabriek de mechanische functionaliteit, zoals het openen van de deur, getest op zandbestendigheid in zeer stoffige en zanderige toepassingen.

Alle Mistral 65H verdelers voldoen aan de internationale normen IEC62208 en EN61439-3 en zijn beschikbaar voor maximale stromen tot 63A in 4, 8 en 12 modules en tot 125A in 18, 24, 36, 48, 54 en 72 modules.

Geschreven door

Viega Nederland

De Viega Groep behoort met wereldwijd meer dan 4.700 medewerkers tot de belangrijkste producenten van installatietechniek. Naast buisleidingsystemen behoren voorwand- en afvoertechniek tot het productenprogramma. Het assortiment omvat circa 17.000... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer