Maintenance 2012 trok 4.534 bezoekers

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Maintenance 2012 trok 4.534 bezoekers

4534 professionals bezochten op 18 & 19 april de vakbeurs Maintenance 2012, waar niet minder dan 200 exposanten, een breed spectrum van experts op vlak van onderhoud, hun producten, diensten en innovaties toonden.

No Pumps & Valves without Maintenance
De sterke samenhang tussen beide beurzen werd bevestigd door de grote opkomst! Niet minder dan 75% van alle 5.095 bezoekers heeft zowel Maintenance als Pumps & Valves bezocht. Uit de resultaten van een bevraging van de bezoekers blijkt tevens dat 87% de gelijktijdige organisatie als een pluspunt ervoer.

Bemas Innovation Award
De meeste bezoekers zijn op een vakbeurs op zoek naar de laatste nieuwe trends en innovaties. In dat perspectief werd er tijdens Maintenance 2012 voor de tweede maal de BEMAS Innovation Award 2012 uitgereikt. Georganiseerd door de Belgian Maintenance Association en beursinrichter easyFairs. Een onafhankelijke jury van onderhoudsprofessionals ging op zoek naar de beste innovatie van het jaar. De finalisten van 2012 waren Mainnovation, Pruftechnik en U&I Learning. De award ging uiteindelijk naar Pruftechnik met zijn `Vibconnect RF`-systeem op basis van draadloze sensoren.

Safe Maintenance Award
Veiligheid blijft nog steeds één van de grootste zorgen op de werkvloer. Om veiligheid en veilig gedrag in de kijker te plaatsen, werd er op de tweede beursdag van Maintenance 2012 de Safe Maintenance Award 2012 georganiseerd. De juryleden gingen op zoek naar de meest toonaangevende organisatie op het gebied veiligheid op en rond de werkplek. Na een uitermate spannende `elevator pitch` tussen de 3 finalisten, mocht Imtech Industrial Services de Safe Maintenance Award Benelux 2012 in ontvangst nemen.

Secura – No Maintenance without Safety
Dit jaar werd er al heel wat aandacht geschonken aan het thema veiligheid. Gezien onderhoud en veiligheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, zal de volgende editie van Maintenance gelijktijdig worden georganiseerd met Secura 2013, de vakbeurs voor preventie & risicomanagement voor de gezondheid, welzijn & beveiliging op het werk.

Maintenance gaat door op 20 en 21 maart 2013 in Brussels expo, bezoek de website voor meer info.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs NV

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer