Maak kennis met de ROSTA 3RUB

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
31 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Maak kennis met de ROSTA 3RUB

ROSTA is marktleider op het gebied van rubberveerelementen. Naast bekende constructies met 4 elementen natuurrubber is er een nieuw element ontwikkeld met 3 elementen natuurrubber: ‘De ROSTA 3RUB’.
De ROSTA 3RUB is ontwikkeld voor een grotere flexibiliteit in uw applicatie. Het 3RUB rubberveerelement heeft een hogere hoekverdraaiing dan de klassieke rubberelementen die zijn voorzien van 4 rubbers. De 3RUB biedt een hoekverdraaiing tot 60 graden als een enkel element en kan worden gecombineerd tot een dubbele eenheid die een hoekverdraaiing tot 90 graden oplevert.
Het rubberen veerelement van de ROSTA 3RUB bestaat uit een zeshoekige behuizing in combinatie met een driehoekig binnendeel.

De unieke kenmerken van de ROSTA 3RUB
-Lage dempingssnelheid
-Hoekverdraaiing tot 60 graden
-Driehoekig binnendeel
-Compact ontwerp
-3 rubberen elementen
-Hoog draaimoment
-Verhoogde lineaire kenmerken van de veer

Draaimoment waarden
ROSTA kan met de huidige technologie d.m.v. metingen het ontwerp en de prestaties van het rubberveerelement controleren in haar laboratorium voordat er op een grotere schaal wordt geproduceerd.

Opties buiten- en binnen constructie
Voor het bieden van de maximale hoeveelheid aan flexibiliteit in engineering, zijn er zowel voor het buiten-deel als het binnendeel verschillende mogelijkheden die kunnen worden toegepast.

Wilt u een serieproduct?
Vooralsnog is er geen standaard programma ROSTA 3RUB elementen. De eerste elementen worden ontwikkeld voor specifieke applicaties. Na de ontwerpcyclus zullen de eerste prototypes CNC gefreesd of 3D geprint worden door ROSTA. De series worden gemaakt van aluminium extrusie profielen. Dit kan met een volume van 1.500 m of 500 kg per jaar. Voor grote volumes is een stalen profiel versie ook mogelijk.

Our competence, Your succes

Meer informatie?
Bel met André Hop (+31 297 38 05 59).

Geschreven door

ATB Automation

ATB Automation is al vele jaren leverancier van diverse kwalitatief hoogwaardige componenten voor aandrijftechniek en besturingstechniek in de Benelux. De productmanagers van ATB Automation zijn gespecialiseerd in de techniek en... Lees meer