M.I.P. produceert tankinstallatie voor ontzwaveling stortgas

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: M.I.P. produceert tankinstallatie voor ontzwaveling stortgas
Article image of: M.I.P. produceert tankinstallatie voor ontzwaveling stortgas

Eind 2016 kreeg een internationaal bedrijf dat opereert op het gebied van waterbehandeling, productie van duurzame energie en bescherming van het milieu de opdracht om stortgas te ontzwavelen. Voor de volledige productie en levering van de tank heeft de klant M.I.P. ingeschakeld. M.I.P. is namelijk dé leverancier van duurzame opslagsystemen in GVK. De tank heeft een diameter van 5 meter en is 12 meter hoog.

De tank verwijdert de H₂S op biologische wijze, waarbij vanwege een lage pH geen elementair zwavel gevormd zal worden. Daarnaast kenmerkt de M.I.P. tank zich als een onderhoudsarme en weinig energie consumerende oplossing voor de verwijdering van H₂S. In de periode januari – maart 2017 is de installatie per schip geleverd en opgebouwd.

geschreven door

M.I.P. nv

M.I.P. is de leverancier van duurzame opslagsystemen in glasvezelversterkte kunststof (GVK). M.I.P. biedt totaaloplossingen voor de opslag van complexe vloeistoffen en vochtgevoelige vaste stoffen. M.I.P. voert kwaliteit hoog in het... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer