Low-cost variant voor communicatiemodule

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Low-cost variant voor communicatiemodule
Article image of: Low-cost variant voor communicatiemodule

BIP Elneo / Keller lanceert de ADT1, een low-cost variant van deze communicatiemodule. De ADT1 communicatiemodule, tot voor kort alleen beschikbaar voor LoRa netwerken, is nu ook beschikbaar voor NB-IoT. Ze heeft niet alle features van de ARC1, maar wel de basic functionaliteit, voldoende voor projecten waar autonomie van de eindgebruiker belangrijk is. Deze low-cost variant is vooral aantrekkelijk voor grotere projecten. Zowel de ARC1 als de ADT1-serie kunnen worden gekoppeld aan digitale niveausensoren, druktransmitters alsook geleidbaarheid. Via KolibriCloud is eenvoudige monitoring vanop afstand mogelijk. In België is Bipelneo.COM de exclusieve verdeler van Keller.

Geschreven door

BIP - Belgian Instrumentation Products (Elneo)

BIP Elneo is een bedrijf waar technische bijstand en service centraal staat. Wij bieden U een complete oplossing voor uw vragen / problemen over instrumentatie in verband met uw leidingnetwerk,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer