Lockout-tagout-shop scoort 9.1 met producten en service

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Lockout-tagout-shop scoort 9.1 met producten en service

Lockout-tagout-shop, de online leverancier van kwalitatief hoogwaardige lockout tagout producten voor de industrie, is op één van de laatste dagen van 2016 geëindigd met een gemiddelde beoordeling van 9.1.De beoordelingen zijn geschreven door onder andere Nederlandse, Duitse en Engelse klanten die hun cijfer en waardering gaven over de producten en service van lockout-tagout-shop via het onafhankelijke webshop beoordelingssysteem Kiyoh klantbeoordelingen.

Enkele reacties van klanten. Borealis uit Sas van Gent: “Zeer gedreven leverancier die zijn afspraken altijd nakomt, denk altijd mee met uw organisatie en zorgt dat er altijd een gedegen LOTO-systeem komt dat werkbaar is in de praktijk!” Eteck Energie uit Waddinxveen.: “Zeer goede service en het personeel denkt mee. Levertijden netjes gehaald”. DSM uit Geleen: “-snelle reactie, -snelle levering, -goede kwaliteit, -prima service”, BDJ Inspectie, Keuring en Advies uit Haarlem: “Ruim assortiment, goede prijzen, snel geleverd en duidelijke communicatie (bevestiging, factuur en track & trace).”, Forbo Flooring Systems uit Assendelft: “Zorgvuldige afhandeling van orders”, Herman uit Tolkamer: “Overzichtelijke website; eenvoudig bestellen. Snelle reactie na bestelling.”

Met wel 19 keer het cijfer 10 en wel 11 keer het cijfer 9 kwam lockout-tagout-shop, welke onderdeel is van Unique Safety Products, uit op deze hoge eindscore. De webshop is beschikbaar voor de Nederlandse, Belgische, Duitse, Oostenrijkse, Zwitserse en Engelse markt. Met name de Duitse gebruikers van de webshop zijn erg enthousiast over de producten en de service van lockout-tagout-shop.

KiyOh wordt al door 8.000 webshops gebruikt en is een officiële partner van Google. Zij bieden bedrijven en consumenten de service van onafhankelijke klantbeoordelingen. Via de optie Kiyoh klantbeoordelingen op de site van lockout-tagout-shop kunnen klanten niet alleen een cijfer geven, maar ook hun feedback zoals positieve- en/of verbeterpunten. De terugkoppeling van klanten zorgt er dus tevens voor dat lockout-tagout-shop haar producten en service kan blijven verbeteren. Andere klanten kunnen zich vooraf laten informeren door aanbevelingen en reviews. Lockout-tagout-shop streeft ernaar dit eindcijfer in 2017 te behouden en waar mogelijk zelfs te verbeteren.

Lockout tagout of LOTO is een veiligheidsprocedure waarbij alle energiebronnen van machines en installaties worden geïsoleerd, vergrendeld en gemarkeerd voordat onderhoudswerkzaamheden mogen plaatsvinden.
Bij het uitvoeren van lockout tagout procedures wordt gebruik gemaakt van veiligheidshangsloten, vergrendelinrichtingen en veiligheidstags. De producten van lockout-tagout shop zijn ontworpen volgens de geldende OSHA normeringen en zijn duurzaam, gestandaardiseerd, betrouwbaar en identificeerbaar.

Geschreven door

Unique Safety Products

Providing Safety Unique Safety Products is de leverancier van kwalitatief hoogwaardige veiligheidssystemen voor de Nederlandse industrie. Onze producten zijn getest tot meer dan 1.000.000 handelingen en ontworpen voor jarenlang probleemloos... Lees meer