L. Tas agent voor het Spaanse Agitaser in de BeNeLux

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: L. Tas agent voor het Spaanse Agitaser in de BeNeLux
Article image of: L. Tas agent voor het Spaanse Agitaser in de BeNeLux

L. TAS & Co heeft de vertegenwoordiging van het Spaanse Agitaser voor de BeNeLux gekregen.

Sinds 1942 is Agitaser actief in de productie en verkoop van roerwerken en hun componenten. Met meer dan 75 jaar op de markt hebben ze een uitgebreide ervaring in de behandeling van vloeibare media (mengsels, dispersie, emulsie, enz.).
In de loop van de jaren hebben ze er steeds naar gestreefd agitatie-gerelateerde behoeften in een groot aantal sectoren op te lossen, hun klanten permanente ondersteuning te bieden en voortdurend ernaar te streven in de voorhoede te zijn van de meest geavanceerde technologische systemen.
Agitaser-roerwerken zijn geschikt voor een vele bedrijven uit verschillende sectoren, zoals de chemie, petrochemie, voeding, farmaceutische producten, cosmetica en waterbehandeling.

Agitaser was het eerste bedrijf in Spanje dat software gebruikte voor vloeistofdynamica en structurele studies van verschillende roersystemen. Hun combinatie van ervaring en technologie garandeert onze klanten een betrouwbaar product van hoge kwaliteit.

geschreven door

L.Tas & Co BVBA

Process equipment TAS is dé leverancier voor technische apparaten in procestechniek. De range van deze toestellen zijn zeer divers. Wat ooit gestart was als brander leverancier is nu uitgegroeid tot... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer