Kirsten Bradley nieuwe algemeen directeur Wilo Nederland

104 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Kirsten Bradley nieuwe algemeen directeur Wilo Nederland

WESTZAAN. Sinds 1 januari 2021 heeft Wilo Nederland in de persoon van Kirsten Bradley een nieuwe algemeen directeur. In haar nieuwe functie zal zij zich richten op verdere groei en versteviging van Wilo in Nederland.

Kirsten Bradley (49) studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en bekleedde sinds 1996 verschillende managementfuncties in binnen- en buitenland. De eerste jaren van haar carrière was Kirsten actief in Corporate Finance, financiële strategie en overnames en fusies om vervolgens meer betrokken te raken in algemeen management. Hier ontwikkelde zij een speciale passie voor het samenwerken binnen en het managen en motiveren van teams. In 2013 maakte Kirsten de overstap naar familiebedrijf SHV waar ze onder meer werkte bij ERIKS en Mammoet. Bij deze laatste maakte ze als Director Business Development deel uit van het managementteam Europa.

Met de overstap naar Wilo komt Kirsten Bradley weer bij een familiebedrijf waarbinnen mensen het belangrijkste kapitaal zijn. Thema’s als duurzaamheid, innovatie en kwaliteit zijn niet alleen drijfveer voor de toekomst maar worden ook weerspiegeld in het huidige productenaanbod, services en oplossingen die Wilo aan haar klanten biedt. In haar nieuwe functie richt Kirsten zich op versteviging en uitbreiding van het Wilo-team en verdere groei van het bedrijf.

Naast haar professionele carrière is Kirsten een enthousiast hardloper en fervent bierbrouwer.

Geschreven door

Viega Nederland

De Viega Groep behoort met wereldwijd meer dan 4.700 medewerkers tot de belangrijkste producenten van installatietechniek. Naast buisleidingsystemen behoren voorwand- en afvoertechniek tot het productenprogramma. Het assortiment omvat circa 17.000... Lees meer