Kennisuitwisseling in 6 bijeenkomsten

14 december 2022
Article image of: Kennisuitwisseling in 6 bijeenkomsten

Vandaag de dag zien we nog steeds dat kennis heel belangrijk is. In veel bedrijven is er een tekort aan technisch personeel en komt het aan op de bestaande workforce die voor veel problemen kan komen te staan. Ook het digitale tijdperk brengt de nodige uitdagingen met zich mee.

Endress+Hauser is al jarenlang vooruitstrevend en innovatief als het gaat om meettechniek en toepassingen in de procesindustrie. Of het nu gaat om bestaande meetprincipes, Heartbeat Technology of over IIOT, we hebben een schat aan informatie liggen.

Vanaf februari start Endress+Hauser met een reeks van 6 colleges met verschillende onderwerpen. Met deze colleges spelen we in op de behoefte vanuit de markt: kennisuitwisseling op een interactieve, korte maar krachtige manier. In een middagbijeenkomst wordt u weer helemaal bijgespijkerd over bijvoorbeeld temperatuurmeting en stoomkwaliteit.

Het programma is voor iedereen geschikt die zich bezighoudt met de uitvoering en onderhoud van procesinstallaties in welke branche dan ook. Meer informatie over de onderwerpen, tijden en data vindt u op onze website.

Plaats: Endress+Hauser, Nikkelstraat 6 Naarden
Tijd: 12.30 uur – 16.00 uur (incl. lunch)
Kosten: geen

Wij ontmoeten u graag bij ons in Naarden.

Start 2023 goed en schrijf u in voor een Endress+Hauser College.

Informatie College icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Kennisuitwisseling in 6 bijeenkomsten

Endress+Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer