Introductie van Alfa Laval ThinkTop V50 en V70

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
34 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Introductie van Alfa Laval ThinkTop V50 en V70

Alfa Laval heeft een vernieuwde, herziene versie onthuld van de Alfa Laval ThinkTop®, de meest verkochte detectie- en besturingseenheid voor hygiënische afsluiters in de zuivel-, levensmiddelen-, dranken-, brouwerij- en farmaceutische industrieën.

“We hebben aandachtig geluisterd naar de wensen van onze klanten met betrekking tot een detectie- en besturingseenheid voor afsluiters”, aldus René Stietz, Product Management Valves & Automation, Hygienic Fluid Handling, Alfa Laval. “De wijzigingen die we hebben aangebracht aan de ThinkTop spelen in hoge mate in op de behoeften van klanten en zijn daarom uiterst relevant – bijvoorbeeld, de snellere en intuïtievere instelling zonder compromissen op het gebied van duurzaamheid en betrouwbaarheid.”

De herziene Alfa Laval ThinkTop biedt klanten voor het eerst: snelle en intuïtieve instelling en inbedrijfstelling; verbeterde visuele LED-statusindicatie over 360°; een verplaatste Gore-ventilatieopening; een compacter en esthetischer ontwerp; burst-reinigingsfunctionaliteit voor zittingen; en een QR-code voor eenvoudige online toegang tot ondersteuningsmaterialen en directe ondersteuning.

De Alfa Laval ThinkTop werd in 2000 uitgebracht als technologische doorbraak die de hygiënische detectie- en besturingstechnologie voor afsluiters revolutioneerde. Bijna 20 jaar later heeft Alfa Laval evolutionaire stappen genomen voor dit bewezen werkpaard, door het uiterlijk en de functionaliteit drastisch te wijzigen om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften en hoge eisen van klanten.

De nieuwe Alfa Laval ThinkTop V50-V70-series voldoen aan alle vereisten voor afsluiters en worden geselecteerd op basis van het vereiste aantal stuurafsluiters. De ThinkTop V50-serie voldoet aan de vereisten van de DV-ST, vlinderafsluiters, afsluiters met enkele zitting en dubbele afdichtingsafsluiters van Alfa Laval. De ThinkTop V70-serie voldoet aan de vereisten van al deze afsluiters plus de afsluiters met dubbele zitting en speciale afsluiters van Alfa Laval.
Bovendien voldoen de nieuwe Alfa Laval ThinkTop V50 en V70 aan de voorwaarden van de beschermingsklasse IP66, IP67 en IP69K.

Geschreven door

Logo van:Introductie van Alfa Laval ThinkTop V50 en V70

Alfa Laval Benelux B.V.

Dit is Alfa Laval Alfa Laval is actief op het gebied van Energie, Voeding, Water en Scheepvaart waar zij haar expertise, producten en service aanbiedt aan uiteenlopende industrieën in circa... Lees meer