Insteekdauwpuntmeters voor vochtbewaking in persluchtinstallatie

icon.highlightedarticle.dark Onderhoud
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Insteekdauwpuntmeters voor vochtbewaking in persluchtinstallatie

Geveke introduceert een nieuwe serie insteekdauwpuntmeters die eenvoudig via een haakse aftakking in de persluchtleiding gemonteerd kunnen worden zonder het net drukloos te maken. Als de aftakking een kogelkraan is, kan deze dauwpuntmeter gewoon onder druk in de leiding gemonteerd worden. De dauwpuntmeter is voorzien van een geïntegreerde uitschietbeveiliging waardoor deze veilig in- en later weer uit de leiding gemonteerd kan worden.

De actuele drukdauwpunt- en mediumtemperatuur is digitaal uit te lezen op de roteerbare digitale display die aan de kopse kant van de dauwpuntmeter zit. De sensor kan in verschillende lengtes geleverd worden waardoor het breed toepasbaar is.
Voor koppelingen op externe systemen is een 4-20mA en Modbus RTU-uitgang beschikbaar.

Geen meetpunten beschikbaar? Geveke kan met behulp van hottap techniek meetpunten onder druk aanboren, zonder dat het systeem afgetapt hoeft te worden.
Online meetdata raadplegen en alarmmeldingen via e-mail of sms ontvangen? Koppel de dauwpuntmeter op Geveke IoT-module met 4G communicatie in combinatie met het Geveke Connect portal.

Geschreven door

Logo van:Insteekdauwpuntmeters voor vochtbewaking in persluchtinstallatie

Geveke Energy Services

Geveke Energy Services legt zich toe op optimalisatie en energiebesparing van alle merken persluchtinstallaties. Ca.70% van de exploitatiekosten van een persluchtinstallatie gaat op aan energieverbruik. Het onbewust omgaan met perslucht... Lees meer