Inschroef-verwarmingselementen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Inschroef-verwarmingselementen

Inschroefverwarmings elementen zijn bijzonder geschikt voor de directe verwarming van vloeistoffen, lucht en gassen. In relatie tot het proces bieden wij je inschroef- of tankverwarmingsunits met buisvormige verwarmingselementen van roestvrij staal die wij in overleg met u aanpassen aan de betreffende toepassingssituatie en het te verwarmen medium. De oppervlaktebelasting, een zeer kritisch ontwerpkenmerk voor de duurzaamheid van de elementen op lange termijn, wordt berekend voor hun specifieke toepassing. Voor een exacte temperatuurbewaking kunnen de inschroefbare verwarmingsunits worden vervaardigd met verschillende regelaars en / of begrenzers, evenals PT100-sensoren of mantelthermokoppels.

Ons team kijkt er ook naar uit om samen met je te overleggen ​​als je verwarmingsoplossingen nodig hebt die niet kunnen worden afgedekt met zogenaamde standaardoplossingen. In nauw overleg met je ontwikkelen wij graag procesgerichte oplossingen. We verheugen ons op je case. Diverse inbouwmaten, spanningen, inbouwlengtes tot 3,5 m en een breed scala aan materialen maken dit apparaat tot een universele oplossing.

Tegenwoordig worden onze hoge kwaliteitsnormen gedocumenteerd via de „Giso-Verschlusstechnik“ (Giso-vergrendelingstechnologie), waarmee we de isolatieweerstandswaarden van onze verwarmingselementen duidelijk boven de aanbevolen waarden in DIN 44874 specificeren.

Dankzij wereldwijde samenwerking behoren we nu tot de toonaangevende leveranciers van elektronische verwarmingstechnologie en kunnen we onze klanten daarom verschillende internationale licenties en certificering (bijv.Gost, UL / CSA, DNV, enz.) voor verschillende productgroepen bieden.

Meer lezen icon.arrow--dark

Geschreven door

Huikeshoven BV

Huikeshoven is specialist in elektrowarmte: electrische tracing, Heaters (verwarmingselementen, doorstroomheaters, luchtheaters, insteekelementen, patroonelementen), ook ATEX. Werkt samen met gerenommeerde partners als Eltherm en Schniewindt en biedt al meer dan 50... Lees meer