Inrato International en Duelco slaan handen ineen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Inrato International en Duelco slaan handen ineen

Dankzij een nieuwe partnerschap is Inrato International sinds september exclusief importeur van Duelco in Nederland en België. Duelco –met een eigen productie in Europa- koos voor een nauwe samenwerking met Inrato vanwege haar specialisatie in machineveiligheid en voertuigveiligheid.

Met dit assortiment (programmeerbare) veiligheidsrelais wordt het leveringspakket van de technische groothandel uit Dalfsen flink uitgebreid. ’Wij krijgen door dit importeurschap een breder pakket aan veiligheidsoplossingen voor machinebeveiliging, voertuigveiligheid en signaleringstechniek’, legt Leendert Jan IJspeert van Inrato uit.
Duelco is een fabriek met eigen productie en ontwikkeling die kan leunen op veertig jaar ervaring in veiligheidsoplossingen voor machines. Het bedrijf -met vestigingen in Sonderborg en Aalborg in Denemarken- spitst zich toe op veiligheidscomponenten ter bescherming van mens en machine.
’Doordat Inrato gespecialiseerd is in veiligheid met een breed toepassingsveld gericht op langetermijnrelaties, sluit dit naadloos aan op onze wensen voor een importeur en partner’, zegt exportmanager Henrik Thomsen van Duelco.
Specifieke veiligheidsrelais voor uiteenlopende situaties zijn daar een voorbeeld van. Er zijn relais beschikbaar voor voertuigen met wisselende boordspanning, programmeerbare versies met modulaire I/O-modules en veldbusmodules.
Koren op de molen van Inrato, dat als klantgerichte, technische handelsonderneming gespecialiseerd is in op maat gesneden veiligheidsoplossingen.

Geschreven door

Inrato International BV

“Specialist in veiligheid rondom allerlei soorten machines en tevens voertuigen zoals heftrucks, wielladers en andere verrijdbare machines. CE-markering van nieuwe en aanpassingen aan bestaande machines. Uitvoer van Risico Inventarisatie (RIE)... Lees meer