Hygiëne in de professionele keuken volgens EN 16282

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hygiëne in de professionele keuken volgens EN 16282

Professionele keukens zijn vaak uitgerust met een afzuigsysteem, waarbij de lucht wordt gezuiverd voor deze naar buiten gaat. In de filters blijven vetten en geuren zitten welke zich ophopen en voor schadelijke gevolgen kunnen zorgen, o.a. brand, stank en op den duur ook geen gezuiverde lucht meer.
Om dit alles te voorkomen is de installatie van een ozon reinigingssysteem het overwegen waard. Vraag via onze website naar het handboek voor keukenventilatie.

Geschreven door

Desinfectie-Techniek

Desinfectie-Techniek is een technische handelsfirma in desinfectie apparatuur voor de voedingsmiddel en- dranken industrie evenals afvalwaterzuiveringen. De systemen zijn niet belastend is voor het milieu en zijn de ideale manier... Lees meer