Huurketel voor tijdelijke stoomvraag

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Huurketel voor tijdelijke stoomvraag
Article image of: Huurketel voor tijdelijke stoomvraag
Article image of: Huurketel voor tijdelijke stoomvraag

Heeft u tijdelijk stoom nodig? Misschien omdat uw eigen stoomketel even niet gebruikt kan worden door een keuring of onderhoud. We zien dat bedrijven (extra) stoom nodig hebben voor een tijdelijke productie of capaciteitsverhoging. Daarnaast komt het ook voor dat bedrijven tijdelijk stoom nodig hebben voor het testen van een proefopstelling. Voor al deze situaties biedt het huren van een stoomketel uitkomst. Om aan de groeiende vraag te voldoen, hebben we onlangs ons verhuuraanbod uitgebreid met een nieuwe elektrische stoomgenerator.

Totaalpakket
Om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken leveren wij een totaal pakket. Wij verzorgen het transport, de montage en de toebehoren. Onze monteur komt de huurketel installeren en geeft deskundig advies over het gebruik. Kortom, het totaalpakket houdt in: de verhuur van stoomaggegraat, waterontharder, stoomappendages, transport, montage en demontage.

Duurzaamheid
Onze verhuurbare elektrische stoomketels zijn duurzaam. Bij gebruik van groene energie zijn de ketels volledig emissievrij. Ideaal voor bedrijven die duurzaam produceren belangrijk vinden.

Technische Details
Al onze huurketels zijn elektrisch en hebben een compact formaat. In batterij opstelling is maximaal 194 kgh stoom beschikbaar. De druk is instelbaar van 4 tot 6 bar. Overige drukken en uitvoeringen zijn bespreekbaar. Tot 6 bar zijn de elektrische stoomketels vrij van keur PED.

35+ Jaar Ervaring
Wij kunnen u voorzien van advies op het gebied van stoomtechniek. Met meer dan 35 jaar ervaring, na het leveren van bijna vijfhonderd installaties en met meer dan 100 installaties in onderhoud weet u zich verzekerd van een professionele partner. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Geschreven door

Logo van:Huurketel voor tijdelijke stoomvraag

Scharff Techniek BV

Scharff Techniek is specialist op het gebied van stoom. Wij leveren en installeren: Elektrische Stoomketels Gasgestookte Stoomketels en Stoomgeneratoren Thermische Olieketels Toepassingen voor Clean Steam Verhuur (elektrische) stoomketels Waterontharders en... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer