Hoe selecteer je de beste flowmeter of debietmeter voor jouw proces?

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hoe selecteer je de beste flowmeter of debietmeter voor jouw proces?

Heb je een flowmeter of debietmeter nodig in jouw proces? Dan is het belangrijk om te weten waar je rekening mee moet houden als je deze selecteert. Wist je trouwens dat ‘debietmeter’ een synoniem is voor ‘flowmeter’? Wij helpen je graag op weg om de beste keuze te maken.

Flowmeters zijn vaak een cruciaal instrument in onderzoeksopstellingen of in samengebouwde ‘skids’. Dit kan een flowmeter zijn geschikt voor gas, voor vloeistof of damp.
Om de juiste flowmeter te kiezen, moet je een aantal stappen doorlopen. Er is natuurlijk een verschil tussen industriële en laboratoriumtoepassingen, maar de meeste criteria zijn voor beide toepassingen relevant.

Lees onze introductiegids waarin wordt uitgelegd wat flowmeters zijn, hoe ze werken, waar ze voor worden gebruikt en welke criteria belangrijk zijn om de beste flowmeter voor jouw specifieke toepassing te kiezen.

Lees hier verder!icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Hoe selecteer je de beste flowmeter of debietmeter voor jouw proces?

Bronkhorst Nederland BV

Bronkhorst High-Tech biedt het meest uitgebreide productenpakket aan thermische en coriolis Mass Flow Meters en Controllers ter wereld. De producten zijn beschikbaar voor toepassingen in laboratoria, de industrie en voor... Lees meer