Hijsoog SS.FE.DSS

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Hijsoog SS.FE.DSS
Article image of: Hijsoog SS.FE.DSS

Het type hijsoog DSS is een scharnierbaar hijsoog. Dit hijsoog kan niet alleen om zijn as draaien maar de schakel kan tevens scharnieren. Het design van de schakel zorgt ervoor dat een hijsband eenvoudig vastgemaakt kan worden. Dit hijsoog is zeer geschikt voor het hijsen van zware lasten.

Hijsoog SS.FE.DSS staat altijd in de meest ideale richting wanneer deze belast wordt. Zo hijst u uw machine, bouwelementen, matrijzen, enz. altijd op de meest ideale manier met de hoogst denkelijke hijslast met dit hijsoog SS.FE.DSS.

Afhankelijk van de hijshoek en het aantal hijsogen kunt u tot een maximale last van 10,5 ton hijsen met de rvs hijsogen SS.FE.DSR.

Specificaties:
Boutmaat: t/m M36 / UNC 1,5“
Belasting: t/m 5 ton
Veiligheidsfactor: max. 5
Indicatie totale werklast: 10,5 ton
Materiaal: roestvast staal
Schroefdraad: metrisch en UNC
Uitvoeringen: Female

Hijsoog SS.FE.DSS is de vrouwelijke versie van het type DSS, voorzien met draadgat tot maximaal M36. OpenSupply levert u ook de mannelijke versie van het type DSS met een draadbout. Hijsoog SS.DSS.

Naast de rvs uitvoeringen van hijsoog SS.DSS en SS.FE.DSS is dit type hijsoog ook in staal verkrijgbaar. Hijsoog DSS voor de mannelijke versie en FE.DSS voor de vrouwelijke versie.

Bovenstaande hijsogen zijn allen voorzien van schroefdraad. Wilt u een hijsoog met lasverbinding van dit type dan hebben wij voor u hiervoor hijsoog WE.DSS.

Al onze hijsogen van het merk Codipro voldoen aan de machinerichtlijn 2006/42/EC en worden met certificaat geleverd.

Naast onze standaard hijsogen van Codipro leveren wij u ook graag geheel op specificatie. Neem voor meer informatie contact op via de website van OpenSupply.

geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer