Grootse jubileum-editie Machevo Connect 2018

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Grootse jubileum-editie Machevo Connect 2018

Machevo & Bulk Vereniging organiseert dit jaar weer Machevo Connect en belooft dat het netwerkevenement vanwege hun 60-jarige bestaan nog grootser gaat worden dan voorgaande edities. Het vernieuwende netwerkevenement vindt dinsdagmiddag 4 december a.s. plaats in het Evoluon te Eindhoven.

Machevo dook in de successen van voorgaande edities om tot het programma van 2018 te komen. Jort Kelder bleek een geliefde dagvoorzitter te zijn en liet het publiek in 2015 aan zijn lippen hangen. Vooral zijn humor en eigenaardige en verrassende hersenspinsels spraken de bezoekers aan. Voor Machevo genoeg redenen om deze unieke dagvoorzitter nogmaals uit te nodigen. Tevens zal hij de Algemene Ledenvergadering als rode draad door het evenement leiden.

Topspreker Jan Terlouw
Een interessant onderdeel van deze editie belooft de toespraak van schrijver (Oorlogswinter), politicus (D66) en wetenschapper (kernfusie) Jan Terlouw te worden. Hij ziet spreken als een kunstvorm en gebruikt geen PowerPoint bij zijn voordracht. Zijn toespraak zal zich richten op onder meer klimaat, energiebeleid, economie en moraal. Zaken die stuk voor stuk in onze branche een belangrijke rol hebben.

Economische inzichten van Mathijs Bouman
Journalist en econoom Mathijs Bouman zal met zijn vlotte babbel en een vleugje humor de aandacht van het publiek tot de laatste minuut bij zich houden. Tijdens het netwerkevenement werpt hij een blik op de brexit en handelsoorlog. Hij maakt deze economische ontwikkelingen inzichtelijk en geeft kritische noten die voldoende stof geven tot nadenken.

Lezing NEVI: ‘Help!, een inkoper’
Hoe komt de inkoper van de klant tot zijn keuze voor een leverancier? Dat is waar deze lezing van praktijktrainer uit de (machine)industrie Fred Westerveld van de vereniging voor inkoop- en supply management NEVI zich op richt. Door hier inzicht in te krijgen kunnen deelnemers hun voordeel doen in de samenwerking met klanten. Maar ook zal er uitgebreid aandacht worden besteed aan onbewuste zaken die bij inkoop spelen.

Meer netwerken
Machevo Connect draait, zoals de naam het aangeeft, om netwerken in de branche Machevo & Bulk. In de pauzes, tijdens de afsluitende netwerkborrel en het walking dinner is hier ruim tijd voor gereserveerd. Dit jaar mogen alle leden en partners vijf introducés meenemen die iets bijdragen aan het netwerk.

Aanmelden voor deelname
Iedereen is welkom op Machevo Connect, echter leden en relaties van de vereniging krijgen voorrang. Aanmelden voor deelname is noodzakelijk via onze website. Wilt u verzekerd zijn van een plek? Word dan lid voor de duur van 2 jaar en profiteer direct van alle voordelen zoals kosteloze deelnamen aan excursies en evenementen. Een deelnameplek is ook te boeken tegen betaling van 375 euro p.p. ex. btw.

Geschreven door

Logo van:Grootse jubileum-editie Machevo Connect 2018

Machevo & Bulk vereniging

Machevo & Bulk Vereniging is dé netwerkvereniging voor toeleveranciers aan de procesindustrie. Onze leden zijn gespecialiseerd in proces installaties, proces automatisering en engineering. Naast belangenbehartiging worden beurzen en congressen georganiseerd... Lees meer