Gratis seminar monstername voedingsmiddelenindustrie

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Gratis seminar monstername voedingsmiddelenindustrie

organiseert Hitma in Uithoorn een uniek sampling seminar. Experts monsternametechnologie Grégoire Tassin van Labocontrol (FR) en Mark Plutshack van Keofitt (DK) zijn te gast om hun expertise te delen met procestechnologen en operators uit de voedingsmiddelenindustrie. Thema van de dag: Betrouwbare vloeistof- en poedermonstername in de Food & Beverage industrie. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld je aan voor 6 november om je aanwezigheid te bevestigen. Een leerzame dag en gezonde kwaliteitsimpuls!

Datum en tijd
Het dagprogramma begint op 20 november om 09:30 uur met een welkomswoord door Hitma-monsternamespecialist Anne Marijke Zwarts. Rond het middaguur worden de lezingen onderbroken voor een verzorgde lunch. Tussen de presentaties door en/of na afloop is er voldoende ruimte om vraagstukken voor te leggen en/of gedetailleerde problemen omtrent monstername te bespreken. Aan het seminar zijn geen kosten verbonden.

Locatie
Hitma-pand
Anton Philipsweg 1
1422 AL Uithoorn

Aanmelden seminaricon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Gratis seminar monstername voedingsmiddelenindustrie

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in elk bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen... Lees meer