Gratis CAD-tekeningen van ASCO & ASCO Numatics producten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Gratis CAD-tekeningen van ASCO & ASCO Numatics producten

Heeft u de behoefte om magneetafsluiters, cilinders, proportionele afsluiters, ventieleilanden en persluchtverzorgingsapparatuur op te nemen in uw CAD ontwerp? Waarom zou u deze zelf moeten renderen als u de CAD tekeningen snel en eenvoudig gratis kunt downloaden? Wilt u uw time-to-market versnellen? Heeft u het bovenstaande met een ”ja” beantwoord, lees dan verder…

Om haar klanten te helpen bij het gebruik van krachtige CAD-tools, biedt Emerson een gemakkelijk te gebruiken download-tool voor twee- en driedimensionale CAD-tekeningen van ASCO Controls BV en ASCO Numatics producten. Deze CAD-tekeningen zijn beschikbaar in zo’n 60 verschillende bestandsformaten.

De volledig geïntegreerde software maakt het mogelijk om verschillende typen CAD-files te genereren en downloaden. Met slechts enkele muiskliks zijn de benodigde files rechtstreeks te downloaden; kies eenvoudigweg voor het product, en het CAD bestandstype. Dankzij systeemspecifieke en generieke bestandstypen (van JPEG tot PDF, DFX, IGES of STEP) is een hoge mate van compatibiliteit en bruikbaarheid gegarandeerd – of er nu tweedimensionale beelden (2D) nodig zijn voor technische documentatie, of driedimensionale (3D) modellen voor complexe toepassingen.

Bovendien heeft u de mogelijkheid om de tekeningen van tevoren te bekijken. Als u niet precies kunt vinden wat u zoekt, laat het ons dan weten. ASCO controls BV kan uw single-source leverancier zijn voor al uw magneetafsluiters en aanverwante productbehoeften.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Emerson (ASCO Controls BV)

ASCO Controls BV is gevestigd in Ede en is de leverancier van ASCO, AVENTICS, TESCOM en TopWorx productoplossingen voor de industriële markt. Denk daarbij aan magneetafsluiters, magneetventielen, switchboxen, cilinders, ventieleilanden, positoners, enz Lees meer