Geveke introduceert geheel nieuwe website

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Geveke introduceert geheel nieuwe website
Article image of: Geveke introduceert geheel nieuwe website

Geveke introduceert een vernieuwde website. Deze website biedt de bezoeker een betere gebruikservaring: zo is de site sneller geladen en bevat nieuwe functionaliteiten. De website biedt een optimaal gebruik op desktop, mobiel en tablet.

Het grootste voordeel is echter de overzichtelijkheid van de website. Door het informatieaanbod van het totale leveringsprogramma in één website te bundelen, heeft de gebruiker in één oogopslag een compleet en helder overzicht van de geboden producten en diensten. Maar ook informatie over service- & onderhoudsdiensten en referenties is eenvoudig toegankelijk. Daarnaast biedt de website waardevolle kenniscontent die voor de bezoeker in de dagelijkse praktijk te gebruiken is.

Daarmee biedt de nieuwe Geveke-website een platform voor industriële compressoren en procespompen & gerelateerde producten (zoals slangen en koppelingen) in de Benelux.

geschreven door

Geveke Persluchttechniek

Geveke Persluchttechniek Perslucht is een onmisbare schakel in uw productieproces. Continuïteit van uw persluchtinstallatie is dan ook van groot belang, want bij een uitval van de perslucht staat uw productie... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer