Fluiconnecto verkrijgt SIR-certificaat 2019

icon.highlightedarticle.dark Regelgeving
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Fluiconnecto verkrijgt SIR-certificaat 2019

Fluiconnecto Benelux heeft opnieuw de certificering ”SIR-Erkenning hoge druk keurings- en Certificeringsinstantie” behaald voor het assembleren, testen en certificeren van hogedrukapparatuur.

Met deze certificering is Fluiconnecto Benelux een goedgekeurde instantie om hogedrukapparatuur aan de industriële reinigingsbranche te leveren. De audit vond plaats door de Stichting Industriële Reiniging (SIR) op de hoofdlocatie van Fluiconnecto Benelux te Krimpen aan den IJssel.

Door iedere slangassemblage voor waterstralen te testen en te certificeren, levert Fluiconnecto een veilig inzetbare slangassemblage, geassembleerd en getest door een SIR-gecertificeerde keurmeester.

Kwaliteit en veilig werken staan hoog in het vaandel bij Fluiconnecto. Meer informatie over Fluiconnecto’s kwaliteitswaarborging vindt u op de webpagina Kwaliteitswaarborging .

Geschreven door

Fluiconnecto BV

Fluiconnecto by Manuli is een toonaangevende internationale service-organisatie met de focus op hogedruk slangen en koppelingen, zowel voor levering van componenten, het verzorgen van onderhoudsdiensten en het overdragen van kennis... Lees meer