Fluiconnecto bij RTLZ in april 2018

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Fluiconnecto bij RTLZ in april 2018
Article image of: Fluiconnecto bij RTLZ in april 2018

In de uitzendingen van eind april geeft Fluiconnecto een kijkje achter de schermen. En wordt duidelijk hoe een breed aanbod van advies, producten en service op locatie de klant helpt zijn materieel of machinepark draaiende te houden.

”De uitzending geeft een goede indruk hoe we zowel grote als kleinere klanten totaaloplossingen bieden. Om continu dat veilige gevoel te houden, om te weten dat er een organisatie achter hen staat die hen ontzorgt”, vertelt Rob van Leeuwarden, algemeen directeur van Fluiconnecto Benelux.

Thema
Het thema van de uitzending wordt duidelijk zichtbaar wanneer het gaat over preventief onderhoud en Risk Based Inspection. Met flui-ID Hose Management biedt Fluiconnecto een uitgebreid programma dat inspeelt op de toenemende vraag naar duurzame oplossingen.

Uitzendingen
Fluiconnecto’s bijdrage is terug te zien op 22 april 2018 om 17:00 uur.
De herhalingen vinden plaats op:

maandag 23 april om 7:30 uur
woensdag 25 april om 10:30 uur
vrijdag 27 april om 13:05 uur
zaterdag 28 april om 16:30 uur

Fluiconnecto wereldwijd
Fluiconnecto is een toonaangevende internationale service-organisatie met de focus op (hogedruk hydrauliek) slangen en koppelingen, zowel voor levering van componenten, het verzorgen van onderhoudsdiensten en het overdragen van kennis van producten en toepassingen aan alle marktsegmenten, dit alles via een mondiaal netwerk beschikbaar op 5 continenten, afgestemd op de lokale marktsituatie.

geschreven door

Fluiconnecto BV

Fluiconnecto by Manuli is een toonaangevende internationale service-organisatie met de focus op hogedruk slangen en koppelingen, zowel voor levering van componenten, het verzorgen van onderhoudsdiensten en het overdragen van kennis... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer