Flexslice EtherCAT I/O Uitbreidingsmodulen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Flexslice EtherCAT I/O Uitbreidingsmodulen
Article image of: Flexslice EtherCAT I/O Uitbreidingsmodulen

Compact, snelle implementatie en kostenbesparend. Dit zijn de nieuwe Flexslice EtherCAT I/O Modulen van Trio Motion Technology.

Het EtherCAT Flexslice systeem is ontworpen om de Trio Motion controllers als complete machine aansturing te kunnen laten functioneren. Het biedt flexibele uitbreidingsmogelijkheden voor robuuste input / output modules, waarbij de installatie zeer snel en eenvoudig is.

Het Flexslice systeem begint met het koppelstuk
Het Flexslice systeem is verbonden via een Flexslice EtherCAT Coupler met het netwerk via een bovenliggend Ethernet-interface. Dit kan een Trio MC4N-ECAT of PC-MCAT controller zijn. De lagere RJ45-aansluiting kan worden gebruikt om verdere top EtherCAT-apparaten aan te sluiten. Tot 16 modules worden per Flexslice P366 EtherCAT- Coupler ondersteund. Extra modules kunnen aan het netwerk worden toegevoegd met een tweede EtherCAT-poort.

De volgende Flexslice modules zijn beschikbaar:
– P371 Flexslice 16-Out PNP
– P372 Flexslice 16-In PNP
– P375 Flexslice Flex 3-Axis
– P378 Flexslice 8 Analogue Outputs
– P379 Flexslice 8 Analogue Inputs

Eenvoudige installatie
Het simpele ”click-to-lock” mechanisme klemt de Flexslice modules zeer stevig tegen elkaar. Duw eenvoudig elke module tegen elkaar en schuif het slot in zijn positie.

geschreven door

ATB Automation

ATB Automation is al vele jaren leverancier van diverse kwalitatief hoogwaardige componenten voor aandrijftechniek en besturingstechniek in de Benelux. De productmanagers van ATB Automation zijn gespecialiseerd in de techniek en... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer