EXAIR luchtmessen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
61 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: EXAIR luchtmessen

Het gebruik van luchtmessen is een efficiënte manier voor bijvoorbeeld het koelen, schoon- of droogblazen van producten op bijvoorbeeld lopende banden.

Een EXAIR luchtmes is een efficiënter, stiller en krachtiger alternatief voor blower aangedreven luchtmessen, fluisterende handjes en een buis met gaatjes op perslucht.

De EXAIR luchtmessen maken gebruik van perslucht dat door een smalle, rechte spleet geblazen wordt. Het speciale profiel van het luchtmes zorgt er vervolgens voor dat omgevingslucht aangezogen wordt wat een versterking van luchtstroom geeft van 40:1.

De EXAIR luchtmessen zijn leverbaar in 3 modellen, elke met hun specifieke eigenschappen. Speciaal voor het droogblazen of koelen van bijvoorbeeld ronde producten zoals slangen, draden of kabels zijn ronde luchtmessen verkrijgbaar, zogenaamde luchtwissers.

Kijk voor alle mogelijkheden op onze website en ontdekt wat uw besparing op uw perslucht verbruik kan zijn.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:EXAIR luchtmessen

Spraybest

Wij zijn distributeur en groothandel binnen de industrie op het gebied van technische sproeiers, sproeidrogen, perslucht producten, druppelafscheiders en luchtturbines. Voor diverse toepassingen en industrieën binnen de BENELUX leveren wij maatwerk oplossingen om proces te optimaliseren. Lees meer