EXAIR luchtmessen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: EXAIR luchtmessen
Article image of: EXAIR luchtmessen
Article image of: EXAIR luchtmessen

Het gebruik van luchtmessen is een efficiënte manier voor bijvoorbeeld het koelen, schoon- of droogblazen van producten op bijvoorbeeld lopende banden.

Een EXAIR luchtmes is een efficiënter, stiller en krachtiger alternatief voor blower aangedreven luchtmessen, fluisterende handjes en een buis met gaatjes op perslucht.

De EXAIR luchtmessen maken gebruik van perslucht dat door een smalle, rechte spleet geblazen wordt. Het speciale profiel van het luchtmes zorgt er vervolgens voor dat omgevingslucht aangezogen wordt wat een versterking van luchtstroom geeft van 40:1.

De EXAIR luchtmessen zijn leverbaar in 3 modellen, elke met hun specifieke eigenschappen. Speciaal voor het droogblazen of koelen van bijvoorbeeld ronde producten zoals slangen, draden of kabels zijn ronde luchtmessen verkrijgbaar, zogenaamde luchtwissers.

Kijk voor alle mogelijkheden op onze website en ontdekt wat uw besparing op uw perslucht verbruik kan zijn.

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

Logo van:EXAIR luchtmessen

Spraybest Europe BV

Spraybest Europe is een technische groothandel en importeur in onder andere industriële sproeiers, tankreinigings sproeiers en druppelafscheiders. Onze kwaliteitsproducten worden toegepast in bijvoorbeeld : – Milieutechniek – Chemie en petrochemie... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer