EXAIR EasySwitch nat/droog zuiger

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: EXAIR EasySwitch nat/droog zuiger

De EXAIR EasySwich nat/droog zuiger is een universeel toe te passen zuigsysteem op basis van perslucht. Het schakelen tussen het opzuigen van vloeistoffen is zo eenvoudig als het verwijderen van het filter wanneer er vloeistoffen opgezogen moeten worden en dit weer terug plaatsten wanneer vast deeltje opgezogen worden. Het EXAIR EasySwitch systeem produceert slechts 79 dBA geluid zonder dat aanvullende geluidsreducerende filters hoeven worden toegepast.

In vergelijking tot andere fabrikanten, gebruikt de EXAIR EasySwitch minder perslucht om betere of vergelijkbare prestaties te leveren. Het EasySwitch zuigsysteem kan met diverse accessoires geleverd worden, zoals een standaard of een anti-statische zuigslang, drum-dolly, metalen zuigmonden en gereedschaphouder.

Naar productpagina icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:EXAIR EasySwitch nat/droog zuiger

Spraybest

Wij zijn distributeur en groothandel binnen de industrie op het gebied van technische sproeiers, perslucht producten, druppelafscheiders en luchtturbines. Voor diverse toepassingen en industrieën binnen de BENELUX leveren wij maatwerk oplossingen om proces te optimaliseren. Lees meer