Eskens R-Mikxs: nu in meerdere versies

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eskens R-Mikxs: nu in meerdere versies

Enkele jaren geleden ontwikkelde Eskens op vraag van enkele verfproducenten de Eskens R-Mikxs, een menger voor het mengen van poeders in vloeistoffen, voorzien van een rollenbaan. Het was de bedoeling om zo potten waar pigmenten in de verf waren gedoseerd via de rollenbaan naar de menger te brengen om de verf verder af te werken.

Vanuit hun ervaring in de verfindustrie ontwikkelden de ingenieurs van Eskens een zeer gebruiksvriendelijke en gemakkelijk te reinigen menger, aangepast aan de nieuwste veiligheidsvoorschriften, en een veilige twee-knoppen bediening aan de schakelkast die mooi spatvrij aan de achterkant van de menger werd gemonteerd. Het werd een praktisch en geslaagd concept. Ideaal voor potten van 5 tot 20 liter, met een zuinige 4 kw motor die snelheden van 150 tot 1500 rpm haalt.

Intussen werd dit gamma r-Mikxs toestellen verder uitgebreid met andere modellen (ook zonder rollenbaan) en bestaat er voor vaten en kuipen met een diameter tot 450 mm ook een D-Mikxs dissolver.

Geïnteresseerd in een test of offerte?
Neem gerust contact op via of bel even met Ruud Haasnoot.

Geschreven door

Logo van:Eskens R-Mikxs: nu in meerdere versies

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions is een technische onderneming die in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten vertegenwoordigt en instaat voor een snelle lokale commerciële en technische service. Lees meer