Emco Wheaton laadstation

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
51 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023

Emco Wheaton levert al langer dan 100 jaar vloeistoftransportsystemen en accessoires. In deze lange tijd is er veel praktijk ervaring opgedaan voor top- en bodem belading van tankauto`s, railvoertuigen en schepen. Met de vele optie mogelijkheden in materialen zijn de laadarmen geschikt voor tal van vloeistoffen, zoals olieproducten, chemicaliën of vloeibare levensmiddelen. Laadarmen vervangen zware slangen en nemen zware handelingen voor de operator uit handen. Hiermee wordt een groot risico op rugproblemen weg genomen. Er zijn standaard modellen beschikbaar maar vaak wordt er door ons engineeringsteam een specifieke oplossing voor de locatie ontworpen.

Om u een indruk te geven van hoe een correct ontworpen laadstation het laden van tankwagens vereenvoudigd vind u bijgevoegd een demonstratie video van een compleet laadstation. Een laadstation zoals in de video maakt het efficiënt laden en lossen van zes producten en een dampretour tegelijk mogelijk.

Emco Wheaton maakt in de Benelux onderdeel uit van Gardner Denver Transport Solutions. Binnen Gardner Denver Transport Solutions vallen verschillende producten zoals TODO dry-break koppeling, SSP lobbenpompen, compressoren en blowers voor trucktoepassingen. Hiermee is alle kennis aanwezig om u van een volledig advies te voorzien voor het transport van uw producten vanaf productie tot aan weg- of watertransport.

Volg ons op LinkedIn en verkrijg hiermee toegang tot het laatste nieuws en ontwikkelingen.

Geschreven door

Gardner Denver Nederland BV

In Nederland opereert Gardner Denver Nederland B.V., onderdeel van Ingersoll Rand Inc., vanuit Woerden en Heemskerk met de merken Elmo Rietschle, Robuschi, Nash, Drum, Wittig, Emco Wheaton, Thomas, TODO en... Lees meer