Elektronische drukverschilmeters voor filters

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Elektronische drukverschilmeters voor filters

Geveke introduceert een elektronische drukverschiltransmitter met twee gescheiden sensoren waarmee 100% gegarandeerd kan worden dat er geen vervuiling langs de drukverschilmeter in het proces terechtkomt.

Als het membraan van een conventionele drukverschilmeter scheurt laat het een groene vlak zien hetgeen aangeeft dat het filter niet vervuild is. Het tegendeel is juist waar want het filter wordt geby-passed waardoor het niet meer optimaal filtert en vuil, olie en vocht met de perslucht het systeem ingepompt wordt met risico op aantasting van productkwaliteit, productieverlies en risico op bacteriegroei.

De elektronische drukverschilmeters hebben een duidelijke digitale display, twee alarm leds welke geprogrammeerd kunnen worden op twee grenswaarden en het stuurt ook een 4-20mA uitgangssignaal die op een extern systeem gekoppeld kan worden. Nu kunt u uw filters beter bewaken, geld besparen door de filters tijdig te wisselen en bij filterdoorslag direct actie ondernemen.

De elektronische drukverschilmeters zijn geschikt voor gassen en vloeistoffen en komen in een robuuste aluminium behuizing.

Meer zien icon.arrow--dark

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark