Een nieuwe wasmachine voor machineonderdelen: de CleanFlex ex.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Een nieuwe wasmachine voor machineonderdelen: de CleanFlex ex.

D.W. Renzmann apparatebau GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt al bijna 50 jaar reinigingssystemen voor inkt, verf- en lakproducenten. Hun kerncompetentie is het verwijderen van hardnekkige resten en het omgaan met de brandbare organische oplosmiddelen of agressieve alkalische wasmiddelen die hiervoor worden gebruikt.
NIEUW: CLEANfleX ex.
D.W. Renzmann heeft een nieuwe wasmachine ontwikkeld als opvolger van de Type 100 wasmachines: de CLEANfleX ex.
– De CLEANfleX ex. is een ATEX-conforme wasmachine ontwikkeld voor het reinigen met alle gangbare oplosmiddelen.
– Het is een wasmachine van het type bovenlader met een gesloten waskamer en een afzonderlijk geïntegreerd reservoir voor de solvents.
– De behuizing is gemaakt van roestvrij staal en wordt geleverd in drie lengtes: 100, 150 en 200 cm.
– De te wassen onderdelen worden op een roestvrijstalen rooster geplaatst en gereinigd door een stevig sproeisysteem met sproeibuizen aan alle zijden van de reinigingskamer.
– Een krachtige pompunit en een explosieveilige motor ondersteunen de functies “wassen” en “ledigen”. Het interne ontluchtingssysteem beschikt over een krachtige ventilator en een inventief luchtcirculatiesysteem waardoor alle reinigingsdampen veilig worden afgevoerd.
– Het automatische wasprogramma bestaat uit drie stappen : wassen/spoelen, leegpompen en luchtafvoer. Al deze programmastappen kunnen afzonderlijk worden geselecteerd.

D.W. Renzmann ontwerpt, vervaardigt en verkoopt gespecialiseerde reinigingsapparatuur, maar biedt de potentiële klanten ook diensten diensten aan om hen te helpen bij het kiezen vande juiste machine.

Samen met de lokale agent Eskens process solutions zorgt D.W. Renzmann eventueel ook voor het aansluiten van de nieuwe apparatuur op de reeds bestaande afvoersystemen voor lucht en afvalwater en leveren ze samen een lokale high-end service, inclusief inbedrijfstelling, montage, reparatie en onderhoud.
Renzmann ontwikkelt moderne reinigingsprocessen en -technologieën die voldoen aan de steeds strengere milieu- en veiligheidsvoorschriften van vandaag en die bijdragen tot een duurzame milieubescherming. De perfecte combinatie van wasmiddel en reinigingstechniek zorgt ervoor dat elke vervuiling snel en effectief wordt opgelost en verwijderd. Geïnteresseerd in een gratis test in het D.W. Renzmann testcentrum? neem dan contact met Eskens Benelux

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Een nieuwe wasmachine voor machineonderdelen: de CleanFlex ex.

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions is een technische onderneming die in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten vertegenwoordigt en instaat voor een snelle lokale commerciële en technische service. Lees meer