Economische vooruitzichten procesindustrie door Mathijs Bouman

35 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Economische vooruitzichten procesindustrie door Mathijs Bouman

Door corona kan het jaarlijkse netwerkevent Machevo Connect en de Algemene Ledenvergadering van de Machevo & Bulk Vereniging in haar originele vorm geen doorgang vinden. In deze roerige tijden wil de vereniging niet alleen meerwaarde leveren aan haar leden, maar aan de volledige branche.

Op 17 november a.s. organiseert de Machevo & Bulk Vereniging een interactieve lezing met Mathijs Bouman voor iedereen actief in de procesindustrie. Deze Nederlandse journalist, econoom, columnist van Het Financieel Dagblad en ‘huiseconoom’ van Nieuwsuur deelt met u zijn economische vooruitzichten voor de procesindustrie en beantwoordt al uw vragen. Mis deze kans niet om kosteloos deel te nemen aan deze interactieve sessie met Mathijs Bouman en meld uzelf direct aan via de website van Machevo. (Ook kosteloos toegankelijk voor niet-leden).

Geschreven door

Logo van:Economische vooruitzichten procesindustrie door Mathijs Bouman

Machevo & Bulk vereniging

Machevo & Bulk Vereniging is dé netwerkvereniging voor toeleveranciers aan de procesindustrie. Onze leden zijn gespecialiseerd in proces installaties, proces automatisering en engineering. Naast belangenbehartiging worden beurzen en congressen georganiseerd... Lees meer