Duurzame keuze voor uw procescomponenten: gebruikte pompen, kleppen en motoren

40 bekeken 17 januari 2023
Article image of: Duurzame keuze voor uw procescomponenten: gebruikte pompen, kleppen en motoren

IndustriePlaza is gespecialiseerd in gebruikte procescomponenten. Als onderdeel van Inventflow dragen we bij aan een circulaire economie, waarbij we streven naar zo min mogelijk afval en zoveel mogelijk hergebruik van componenten.

Wij geven gebruikte installaties en overbodig geworden componenten een tweede leven om verspilling in de wereld tegen te gaan. Met het hergebruik door revisie van gebruikte procescomponenten verlengen we de levenscyclus. Ons aanbod wordt uitvoerig getest en indien nodig gereviseerd. Wij voeren A-merken die hun kwaliteit gedurende vele jaren hebben bewezen. Wij geven u daarom garantie op uw aankoop.

Het gehele assortiment op ons online platform is direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor kunnen wij u in geval van nood snel van dienst zijn.

Wilt u bijdragen aan een duurzame wereld door energie te besparen?
Inventflow kan u adviseren in het gebruik van energiezuinige pompen door middel van energiechecks. 85% van de levenscycluskosten van een pomp bestaat uit energieverbruik. Energiechecks bieden waardevolle inzichten, helpen u kosten te besparen en dragen bij aan vermindering van de CO2-uitstoot.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark