Draaibare oogmoer FE.SEB

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Draaibare oogmoer FE.SEB
Article image of: Draaibare oogmoer FE.SEB

Het type oogmoer FE.SEB is een vaste oogmoer. Dit type oogmoer kan echter wel om zijn as draaien. Het unieke hieraan is dat het oogmoer FE.SEB altijd in de ideale richting draait wanneer deze belast wordt. Zo hijst u uw machine, bouwelementen, matrijzen, enz. altijd op de meest ideale manier met de hoogt denkelijke hijslast met deze oogmoer FE.SEB.

Afhankelijk van de hijshoek en het aantal oogbouten kunt u tot een maximale last van 31,5 ton hijsen met de stalen (klasse > 8) oogmoeren FE.SEB.

Specificaties:
Moermaat: t/m M36 of UNC 11/4
Belasting: t/m 10 ton
Veiligheidsfactor: max. 5
Indicatie totale werklast: 31,5 ton
Materiaal: staal
Schroefdraad: metrisch en UNC
Uitvoeringen: oogmoer

Oogmoer FE.SEB is de vrouwelijke versie van het type SEB, voorzien met draadgat tot maximaal M36. OpenSupply levert u ook de mannelijke versie van het type SEB met een bout.

Al onze oogmoeren van het merk Codipro voldoen aan de machinerichtlijn 2006/42/EC en worden met certificaat geleverd.
Naast onze standaard oogmoeren van Codipro leveren wij u ook graag geheel op specificatie. Vraag het vandaag nog aan via de website van OpenSupply.

Geschreven door

OpenSupply

Onze voldoening halen wij uit het scheppen van een sterk verbonden supply keten. Dat doen we door in elkaar te investeren. Het smeden van sterke relaties op basis van vertrouwen,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer