Doorwerken in Corona tijd

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Doorwerken in Corona tijd

En daar zitten we dan, met zijn allen in Corona tijd.
Vele medewerkers werken vanuit huis en hebben niet altijd de beschikking over de noodzakelijke middelen of het werken thuis is net even wat lastiger dan op het werk.

Door de korte lijnen binnen NMF kunnen wij met een korte response tijd diverse afdelingen binnen een bedrijf voorzien van de juiste specifieke informatie.
Zowel administratief als technisch, kunnen we snel handelen. Als extra service stelt NMF voor vrijwel alle producten STEP files beschikbaar. Deze STEP files vergemakkelijken het werk voor de constructeur aanzienlijk. Er zijn STEP files beschikbaar voor:
* Lipafdichtingen,
* SIMPLY cassette afdichtingen,
* Draaikoppelingen, zowel de lichte als de zware serie,
* Slangenlaadarmen
* Laadarmen
* Laskoppelingen
* Lasflenzen en nog veel meer, zie onze website

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn en helder te kunnen communiceren vragen wij zoveel mogelijk informatie van u. Wij ontvangen nog wel eens een algemene vraag naar een afdichting of draaikoppeling. Het helpt ons enorm om bij die aanvraag meteen een situatieschets mee te zenden en zo veel mogelijk relevante technische gegevens te noemen, zoals druk, temperatuur, toepassing en toerental. Daarnaast is het van groot belang welk medium er afgedicht moet worden. NMF Techniek BV beschikt over een grote know-how betreffende toepasbaarheid van elastomeren. Mochten er complexere media zijn, dan weet de opdrachtgever vaak zelf het beste met welk materiaal elastomeer er op dat moment gewerkt wordt. Op deze wijze creëren we samen vlot een doeltreffende oplossing.

Help ons u te helpen en we komen er samen sneller uit met een passende oplossing voor uw technische vraagstukken.

Wij wensen iedereen veel sterkte in deze bijzondere periode en willen u graag zo veel mogelijk technische ondersteuning blijven bieden, om alle projecten succesvol af te ronden.

Geschreven door

NMF Techniek BV

NMF is gespecialiseerd in het duurzaam oplossen van afdichtingsproblemen en de optimalisatie van afdichtsystemen voor roterende assen en statische afdichtingen. Vele installaties geven lekkages of andere afdichtingsproblemen, die vaak door... Lees meer