Doedijns officieel distributeur Debem pompen

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Doedijns officieel distributeur Debem pompen

Per 1 juni jl. is Doedijns de officiële distributeur van Debem pompen in de Benelux. Debem is een innovatief familiebedrijf en is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van industriële pompen voor onder andere zeer corrosieve en agressieve toepassingen. Het ruime assortiment bevat naast een gevarieerd aanbod van membraanpompen ook een breed pakket centrifugaal pompen, mixers en diverse accessoires.

Doedijns heeft reeds vele jaren de exclusieve distributierechten van de merken Williams (chemical metering pumps) en Gast (vacuum pumps) in de Benelux pompenmarkt. Door de samenwerking met Debem beschikt Doedijns nu ook over een volledig pakket aan membraanpompen voor zeer uiteenlopende applicaties. Met deze uitbreiding van het assortiment pompen is Doedijns nog beter in staat om op de specifieke behoeften in de markt in te spelen.

Naast de distributie van industriële pompen is Doedijns ook importeur en distributeur van een groot aantal gerenommeerde merken voor hydraulische, pneumatische en proces componenten. Afnemers zijn bedrijven actief in onder andere de olie & gas, petrochemische, maritieme, semiconductor, voedingsmiddelen, verpakking, laboratorium, analytische en medische industrie.

Meer zien icon.arrow--dark

Geschreven door

Doedijns

Doedijns is een team professionele engineers met een passie voor hydrauliek, pneumatiek en procestechniek. We zijn gespecialiseerd in engineering en productie van systemen, het leveren van 24/7 service en de... Lees meer