Dispergeren met PROMITEC

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Dispergeren met PROMITEC

JME Technische Handelsonderneming B.V. is distributeur van PROMITEC roerwerksystemen, het roerwerk met ‘de bekers’. Klanten door de gehele Benelux weten inmiddels wat de voordelen zijn: uiterst stabiele menging, geen schuimvorming, zeer korte mengtijden, geen sedimentvorming, geen stromingonderbrekers noodzakelijk en 30-40% minder energieverbruik. Voor het homogeen mengen van vloeistoffen, inmengen van poeders en werkzaam bij lage én hoge viscositeit.

Daarnaast een patent op PROMI TAURUS, het nieuwe roerorgaan dat én dispergeert én homogeen mengt én dit alles zonder luchtinslag.

De PROMI TAURUS combineert het mengvermogen van de ‘bekermenger’ met het inbrengen van de hoge shear krachten van een dispergeerroerwerk.

PROMITEC heeft roerwerken voor verschillende toepassingen in de (petro)chemie-, verf-, pharmaceutische en levensmiddelenindustrie.

De roerwerken worden voor de verschillende toepassingen in diverse uitvoering geleverd en zijn geschikt voor volumes tot ca. 1.500 m³ per roerwerk.

Geschreven door

JME Technische Handelsonderneming BV

JME is uw leverancier van hoogwaardige en innovatieve technische industriële producten en componenten. Wij leveren roerwerken, roestvast stalen en plastic IBC, tanks en containers en pompen en inline meng/oplos systemen.... Lees meer