Directiewisseling Geveke Persluchttechniek

63 bekeken 8 december 2022
Article image of: Directiewisseling Geveke Persluchttechniek

Joost Sleeking is per 1 december 2022 de nieuwe directeur van Geveke Persluchttechniek. Hij volgt René ter Laak op die na veertig jaar het bedrijf verlaat. Met Joost blijft Geveke Persluchttechniek in vertrouwde handen, want hij werkt er al ruim dertig jaar, waarvan de laatste jaren als verkoopleider. Joost gaat vol energie verder bouwen aan een bedrijf dat stevig staat.

Klaar voor de toekomst
René verlaat Geveke Persluchttechniek met een gerust hart. “We hebben de afgelopen jaren volop in tal van zaken geïnvesteerd en we zijn klaar voor de toekomst, dus het is een mooi moment om het stokje over te dragen. Het is mooi dat de hele organisatie unaniem ‘ja’ heeft gezegd tegen Joost.”

100% focus op klanten
Joost gaat de uitdaging graag aan. “René en ik denken hetzelfde over het runnen van Geveke Persluchttechniek. Er ligt een stevig fundament, daar gaan we verder op bouwen met onze eigen Geveke-lijn. Er zal voor onze klanten niet veel veranderen. De focus blijft 100% op het leveren van steeds meer toegevoegde waarde aan klanten door te meten, te adviseren en service te verlenen. Dat doen we met gemotiveerde medewerkers, want zij maken onze visie waar bij onze klanten.”

Lees het hele bericht icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Directiewisseling Geveke Persluchttechniek

Geveke Energy Services

Geveke Energy Services legt zich toe op optimalisatie en energiebesparing van alle merken persluchtinstallaties. Ca.70% van de exploitatiekosten van een persluchtinstallatie gaat op aan energieverbruik. Het onbewust omgaan met perslucht... Lees meer