Deutsche Gründlichkeit

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Deutsche Gründlichkeit
Article image of: Deutsche Gründlichkeit

Bij beurzen gaat het in de marketing steeds minder om de bezoekersaantallen en steeds meer om de kwaliteit van de bezoekers. Die kwaliteit dat bent u. Coördinerend of leidinggevend op de werkvloer, medebepalend of -beslissend bij investeringen en uiteraard goed opgeleid. Dat soort bezoekers zien beursorganisaties en exposanten graag naar de stands, congressen en netwerkbijeenkomsten komen. Het percentage beslissers dat de beurs bezoekt, maakt de beurs tot een succes, niet de grote getallen. Liever kwaliteit dan kwantiteit, is het motto.

Voor u als beursbezoeker zal kwaliteit van het expositieaanbod zeker ook zwaar meetellen, maar kwantiteit zal ook belangrijk zijn. U wilt een zo compleet mogelijk aanbod van technieken en oplossingen voor uw processen. Natuurlijk is een beurs een mooi moment om fabrikanten en leveranciers die u kent en waar u mee samenwerkt, de hand te schudden en even bij te praten, maar het kan ook geen kwaad eens over de schutting te kijken.

Wat dat betreft biedt 2018 qua beurzen een uitgelezen mogelijkheid om regionaal en internationaal inspiratie op te doen. Regionaal tijdens de beurzen WoTS/IP – waar Industrial Processing begin oktober als een van de werelden van World of Technology & Science wordt gepresenteerd. Twee weken later kunt u terecht bij Solids Antwerpen. Internationaal wordt u bediend bij Achema die van 11 tot 15 juni in Frankfurt wordt gehouden. Deze beurs vindt eens in de drie jaar plaats. Hier staat letterlijk de wereld aan bedrijven op het gebied van chemische technieken en procestechnologische oplossingen. Natuurlijk, het is een mega-event, u moet zich goed voorbereiden en keuzes maken, maar dit is waar de toekomst van de procesindustrie gepresenteerd wordt en waar fabrikanten hun primeurs lanceren. Deze beurs is de laatste jaren steeds internationaler geworden. Meer dan de helft van de exposanten komt nu van buiten Duitsland, uit Europa en daarbuiten, met name Azië en Noord-Amerika. Samen ruim 3.500. Een beetje veel om allemaal te bezoeken, maar door u te beperken tot bepaalde groepen blijft het behapbaar. Zo zijn er voor mechanische processen zo’n 400 exposanten actief. Ter vergelijking: alleen dat al is 4x zo veel als op de Solids-beurzen in de Benelux.

Voor wie zijn blik wil verbreden, is een bezoek dus zeker een aanrader. En wat de kwaliteit betreft en het randprogramma, daar kunt u rekenen op Deutsche Gründlichkeit. Uit de bezoekersenquête blijkt dat 85% van uw collega’s dit evenement als goed tot zeer goed beoordeelden. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om zelf te gaan, wij presenteren de krenten uit de pap in de nabeschouwing.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer