Desinfectie van binnenruimtes

icon.highlightedarticle.dark Veiligheid Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Desinfectie van binnenruimtes
Article image of: Desinfectie van binnenruimtes

Desinfectie-Techniek levert FDA geteste actieve lucht en oppervlak apparaten voor het virus vrij houden van binnen ruimtes zoals kantoren, laboratoria, vlees/vis verwerking en veel meer. De mobile apparaten zijn geschikt voor 450m³ desinfecteren binnen 3 minuten. De techniek die gebruikt wordt laat zich het beste verklaren als een H2O2 (waterstofperoxide)behandeling welke over aerosolen wordt verspreid en zo de virussen en bacteriën doodt. Zowel effectief n de lucht als op oppervlakken. De techniek is ontwikkeld door de NASA en is inmiddels in meer dan 100 laboratoria de USA getest en gecertificeerd. We bieden 5 jaar garantie op deze industriële apparaten.

geschreven door

Desinfectie-Techniek

Desinfectie-Techniek is een technische handelsfirma in desinfectie apparatuur voor de voedingsmiddel en- dranken industrie evenals afvalwaterzuiveringen. De systemen zijn niet belastend is voor het milieu en zijn de ideale manier... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer