De nieuwe GHM-Greisinger 2017 catalogus is uit

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De nieuwe GHM-Greisinger 2017 catalogus is uit
Article image of: De nieuwe GHM-Greisinger 2017 catalogus is uit

Deze catalogus met Duitse kwaliteitsinstrumenten is geheel geactualiseerd.

Belangrijkst noviteiten zijn bijvoorbeeld:
•low-budget handmeterserie voor temperatuur (met nieuwe bijpassende voeler), pH en geleidbaarheid.
•handmeetinstrument voor het meten van het zogenaamde rest zuurstofgehalte (de hoeveelheid zuurstof aanwezig in bijvoorbeeld onder beschermde atmosfeer verpakte producten).
•temperatuurvoelers in de Atex-explosieveilige uitvoeringen volgens de nieuwste normering.

Nieuw zijn ook een groot aantal handmeetinstrumenten, waaronder lichtmeters, laboratorium pH-meters, luchtsnelheidsmeters en draadloze dataloggers voor luchtvochtigheid, luchttemperatuur en luchtdruk die worden geproduceerd door, de begin 2016 geacquireerde fabriek, Delta OHM.

De solide basis van de catalogus wordt gevormd door vele handmeetinstrumenten voor temperatuur, druk, lucht- en materiaalvochtigheid, maar ook analysemetingen als pH, geleidbaarheid, koolmonoxide en zuurstof. Veel van deze instrumenten kunnen, handmatig of automatisch, dataloggen.
Daarnaast omvat het brede assortiment; digitale aanwijzingen, dataloggers, meetwaardeversterkers voor diverse parameters, temperatuurvoelers en –transmitters (ook in Atex-versie) en alarmmelders, hierbij is de “water op de vloer” lekkagemelder wel de bekendste. Bijna alle producten worden bij de in Duitsland gevestigde GHM-Greisinger fabriek ontwikkeld en geproduceerd.

geschreven door

GHM Meettechniek BV

GHM Meettechniek BV is de nieuwe naam van Honsberg BV… Door de fusie van een drietal gerenommeerde Duitse producenten van meet- en regelapparatuur: Greisinger Electronic GmbH, Honsberg Instruments GmbH en... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer