De nieuwe generatie elektrische stoomketel

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
79 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De nieuwe generatie elektrische stoomketel

De nieuwe generatie elektrische stoomketel garandeert een hoge duurzaamheid, betrouwbaarheid en een lange levensduur. Het ontwerp van de CERTUSS E320MX zorgt, met de ontwikkelingen op het gebied van rendement, vermogensafstemming en ruimtebesparing, voor een nieuwe prestatieklasse met veel potentieel voor uw bedrijf.

Elektrische Stoominstallaties
Elektrische stoomketels zijn al een tijd lang op de markt, Scharff Techniek levert een dergelijk type al meer dan tien jaar. De laatste jaren neemt het onder andere door intensivering van klimaatdoelen en stijgende gasprijzen steeds meer vlucht. Nu introduceert Scharff Techniek een nieuwe generatie elektrische stoomketel, passend bij de laatste industriële ontwikkelingen.

Industrie 4.0
De CERTUSS E320MX stoomketel is klaar voor Industrie 4.0. Onder andere dankzij een nieuwe interface, die makkelijk te bedienen is in 16 talen. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor monitoring en bediening op afstand. Wanneer de stoomvraag varieert, maakt de technologie intelligente drukaanpassing mogelijk en wordt het verbruik verlaagd.

Meer (technische) informatie vindt u op onze website. Neem contact met ons op om advies te krijgen bij de juiste stoomketelkeuze voor uw bedrijfsproces.

Meer informatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:De nieuwe generatie elektrische stoomketel

Scharff Techniek BV

Scharff Techniek is specialist op het gebied van stoom. Wij leveren en installeren: Elektrische Stoomketels Gasgestookte Stoomketels en Stoomgeneratoren Thermische Olieketels Toepassingen voor Clean Steam Verhuur (elektrische) stoomketels Waterontharders en... Lees meer