De keiharde (koude) feiten over Single Use en Bioproces bags

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: De keiharde (koude) feiten over Single Use en Bioproces bags

Nieuwe biofarmaceutische geneesmiddelen die levens veranderen en zelfs levens redden, kunnen zeer winstgevend zijn voor hun ontwikkelaars. Ze zijn echter kostbaar om te ontwikkelen en vragen aanzienlijke investeringen, vooral aan het einde van het productieproces.

Om deze reden is veilige, kosteneffectieve bevroren (cryo) opslag en transport van cruciaal belang, vooral bij het proces van geneesmiddelenontwikkeling van R&D via klinische testen naar werkelijke productie op productieschaal. De doelstellingen voor het kiezen van een nieuwe opslag-/transportmethoden zijn het minimaliseren van zowel investerings- als operationele kosten, het verminderen van de benodigde ruimte in de werkomgeving en het verminderen van tijd en energie voor clean-in-place en steam-in-place processen. Tegelijkertijd moet het waardevolle product worden beschermd tegen cross-contaminatie in de batch-productie of andere bronnen van besmetting.

Geschreven door

ESI Technologies BV

ESI Technologies BV richt zich op de levering van Single-Use componenten en systemen binnen de Life Science markt. Wij zijn gespecialiseerd in producten (slangen, zakken, filters, koppelstukken, single-use instrumentatie en... Lees meer