Clean Steam met de Steamtec Schone Stoomvormer

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
37 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Clean Steam met de Steamtec Schone Stoomvormer

Heeft u schone of pure stoom nodig voor uw productie proces? Dan is de Steamtec Clean Steam Generator mogelijk het juiste product voor u. Juist uitermate geschikt voor gebruik in de voedingsindustrie, ziekenhuizen en laboratoria, waar de hoogste stoomkwaliteit van belang is.

Waarom Clean Steam?
De kwaliteit en veiligheid van uw product kan worden beïnvloed wanneer u niet het juiste type stoom gebruikt. Beheer daarom de eventuele risico’s op product besmetting door gebruik van schone of pure stoom. Op onze website leest u over de verschillende typen stoom.

Gesloten Stoomnetwerk
De schone stoomvormer creëert een tweede en gesloten stoomnetwerk. De normale stoom, niet schoon en ongefilterd, uit het primaire stoomnet geeft energie af aan de stoomvormer. Daardoor wordt het osmose water of H2O in het tweede gesloten netwerk omgezet in schone stoom. Omdat er geen chemicaliën aan schone stoom worden toegevoegd, is een RVS uitvoering vereist.

Steamtec Schone Stoomvormer
De Clean Steam Generator van het merk Steamtec voldoet aan de NEN-EN 285 en kan met extra toevoegingen zelfs schone stoom op het hoogste niveau creëren. De stoomvormer is in verschillende groottes beschikbaar; van 300 tot 3000 kg/uur.

Meer informatie over de voordelen en werking van dit product vindt u op onze website.

Meer informatieicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Clean Steam met de Steamtec Schone Stoomvormer

Scharff Techniek BV

Scharff Techniek is specialist op het gebied van stoom. Wij leveren en installeren: Elektrische Stoomketels Gasgestookte Stoomketels en Stoomgeneratoren Thermische Olieketels Toepassingen voor Clean Steam Verhuur (elektrische) stoomketels Waterontharders en... Lees meer