Centrifugaalpompen voor (zwaar) abrasieve en corrosieve vloeistoffen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie 14 december 2022
Article image of: Centrifugaalpompen voor (zwaar) abrasieve en corrosieve vloeistoffen
Article image of: Centrifugaalpompen voor (zwaar) abrasieve en corrosieve vloeistoffen

Bedu Pompen is officieel dealer van Habermann pompen.

Bedu Pompen is dealer van Habermann centrifugaalpompen voor (zwaar) abrasieve en corrosieve vloeistoffen die veel voorkomen in de chemische industrie en afvalverwerking. Naast het leveren van de pompen en originele onderdelen, zijn wij tevens gespecialiseerd in het repareren, reviseren en onderhouden van Habermann pompen.

Habermann Aurum Pumpen GmbH is een Duitse producent van centrifugaalpompen voor (zwaar) abrasieve en corrosieve vloeistoffen die veel voorkomen in de chemische industrie en afvalverwerking.
Afhankelijk van de toepassing zijn pompen leverbaar met een hardheid tot 650HB en met verschillende soorten polyurethaan bekleding.

-Capaciteit tot 4.600 m³/h
-Opvoerhoogte tot 100 m

Naast de horizontale slurriepompen heeft Habermann ook cantilever insteekpompen in het programma. Dergelijke pompen zijn tevens leverbaar in uitvoeringen die ingezet kunnen worden voor vloeistoffen met een hoog gasgehalte of schuimende vloeistoffen.

Bent u ook op zoek naar dergelijke pompen?
Neem dan contact met Bedu Pompen: 088-4802900

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Centrifugaalpompen voor (zwaar) abrasieve en corrosieve vloeistoffen

Bedu Pompen B.V.

Bedu Pompen Bedu Pompen is leverancier van industriële vloeistofpompen en pompen voor de afvalwatermarkt. Bedu Pompen is een zelfstandige organisatie, opgericht in 1981, met het hoofdkantoor in Heteren en een nevenvestiging in... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer