Bronkhorst webinar ‘Flow Metering in Green Hydrogen Production’

icon.highlightedarticle.dark Stromingsmeting 7 november 2023
Flow Metering in Green Hydrogen Production
Flow Metering in Green Hydrogen Production | Foto: Bronkhorst Nederland

Ontdek hoe Bronkhorst bijdraagt aan groene energie met precisie-flowoplossingen. Meld je aan voor het webinar op 27 november of 1 december.

Flow oplossingen en duurzaamheid

Eén van onze bedrijfsdoelstellingen is om de wereld om ons heen een betere plek te maken. We delen graag hoe Bronkhorst kan bijdragen aan deze reis.

Procesnauwkeurigheid is belangrijk, of je nu betrokken bent bij waterstofproductie, brandstofcelproductie of zonnepanelen. Hier komen flowmeters in beeld. Om ervoor te zorgen dat je het juiste instrument gebruikt, kan een beetje hulp handig zijn. Daarom organiseren we een webinar om je daarbij te helpen:

Meld je aan voor ons webinar ‘Flow Metering in Green Hydrogen Production’.

Save the date:

27 november: 16:00 uur, of
1 december: 08:00 uur.

Luister naar onze experts, Paolo Ferrario & Jerry Li, die het evenement zullen hosten, en onze key speaker Peter Brouwer. Ze delen hun kennis over flowmeting in groene waterstofproductieprocessen.

Mis deze kans, om je kennis uit te breiden en te ontdekken hoe onze technologie je kan helpen, niet.

Bronkhorst, the low-flow specialists. Samen maken we het verschil.

Geïnteresseerd om meer te weten te komen over het product voor deze markt? Ga naar onze website en ontdek hoe onze technologie je inspanningen voor groene energie kan verbeteren. Kennis is kracht!

Meld je aan icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Bronkhorst webinar ‘Flow Metering in Green Hydrogen Production’

Bronkhorst Nederland BV

Bronkhorst High-Tech biedt het meest uitgebreide productenpakket aan thermische en coriolis Mass Flow Meters en Controllers ter wereld. De producten zijn beschikbaar voor toepassingen in laboratoria, de industrie en voor... Lees meer