Bronkhorst Ultrasone Flowmeter ES-FLOW

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bronkhorst Ultrasone Flowmeter ES-FLOW

Een tijd geleden is de productlijn van Bronkhorst uitgebreid met een ultrasone flowmeterlijn voor het meten van vloeistof flows, de ES-FLOW serie. We gaan in gesprek met onze Product Manager, Erwin Eekelder, en Jethro Molenaar (Area Sales Manager, Bronkhorst Nederland) om te kijken voor welke applicaties dit type flowmeter nu het meest geschikt is en wat we in de toekomst nog kunnen verwachten.

“Op dit moment zijn de grootste afzetmarkten voor onze ultrasone flowmeter de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie en chemische markt. De flowmeter wordt veel gebruikt voor dosering van additieven. Denk daarbij aan:
-doseren van vloeistoffen voor medicijnonderzoek
-doseren van geur- en smaakstoffen bij de productie van snoepgoed
-doseren van kerosine als onderdeel van HVOF (high velocity oxy-fuel) thermische spuiten

Eigenlijk kun je deze ultrasone flowmeter in allerlei industriën gebruiken waar meten en doseren van kleine hoeveelheden vloeistof voorkomt.”

Lees onze blog om meer te leren over de voordelen van deze productlijn en de ideeën van de heren voor in de toekomst.

Lees meericon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Bronkhorst Ultrasone Flowmeter ES-FLOW

Bronkhorst Nederland BV

Bronkhorst High-Tech biedt het meest uitgebreide productenpakket aan thermische en coriolis Mass Flow Meters en Controllers ter wereld. De producten zijn beschikbaar voor toepassingen in laboratoria, de industrie en voor... Lees meer