Breekplatenspecialist is nu Hitma Breekplaten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Breekplatenspecialist is nu Hitma Breekplaten

De welbekende Breekplatenspecialist gaat verder onder de naam Hitma Breekplaten. Bijbehorende nieuwe website staat geheel in het teken van het breekplaten-assortiment van Hitma en gerelateerde diensten en achtergrondinformatie. Breekplatenspecialist Dick Verhoef is nog steeds het aanspreekpunt binnen Hitma voor de breekplaten.

Processen onder druk
Drukbeveiliging is essentieel in processen waar drukken voorkomen. Breekplaten zijn hierbij onmisbaar. Ze vormen een extra bescherming bij het gebruik van veiligheidskleppen. Soms zijn ze zelfs een geschikt alternatief voor afsluiters.

Merkonafhankelijk advies over breekplaten
Op het gebied van breekplaten is Hitma nog steeds merkonafhankelijk, maar de nieuwe website biedt meer gedetailleerde productinformatie dan voorheen, zodat de bezoeker eenvoudiger de juiste oplossing kan vinden voor uiteenlopende drukbeveiligingsapplicaties.

Hitma-breekplatenspecialist Dick Verhoef en zijn collega’s geven onafhankelijk advies over de meest geschikte breekplaten voor industriële toepassingen (ook voor sanitaire processen). Het assortiment bestaat naast breekplaten uit breekplaathouders en breekdetectie/-sensoren. Ook maatwerk en breekplaten voor OEM-toepassingen behoren tot de mogelijkheden. De HITMA-servicedienst voert, desgewenst de technische ondersteuning op locatie uit.

Informatieve website
Op de website komt de bezoeker alles te weten over het selecteren en veilig toepassen van breekplaten. Vragen kunnen eenvoudig en snel worden gesteld via de chatfunctie op de website. Van elk product kan direct prijsinformatie worden aangevraagd. Daarnaast deelt Hitma kennis over breekplaten via blogs, video’s en nieuwsberichten. Geïnteresseerden kunnen ook via Linkedin, Twitter en Youtube het nieuws over breekplaten volgen.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Breekplatenspecialist is nu Hitma Breekplaten

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen in elk bedrijf anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen... Lees meer